Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English

 
Κατηγορίες
Banner Αριστερο 1 [200xX]
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερο 2 [200xX]
Banner Αριστερο 3 [200xX]
Προφίλ
 

Το 1948,ο Παναγιώτης Παππάς ιδρύει το πρώτο του αρτοποιείο στο Άγιο Βασίλειο Πειραιώς με γνώμονα την άριστη ποιότητα των υλικών,το γευστικό αποτέλεσμα των προ΄ι΄όντων και την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Το  1960 δημιουργεί το 2ο αρτοποιείο στο κουκάκι στην οδό Ζαχαρίτσα 14.

Ακολουθούν ακόμα τρία αρτοποιεία :το 1968 στην οδό Αριστείδου 9,το 1973 στην οδό Δημητρακοπούλου 29 Και  το 1978 στην οδό Σωκράτους 40.

Με όραμα τη συνέχιση της παράδοσης,τα αδελφια Γεωργία ,Θέοδωρος,Κωνσταντίνος και Ματθαίος Παππάς ιδρύουν την Pappas Bros ΑΒΕΕ.

Συναιχίζοντας την ποιότητα και την παράδοση ο Παππάς Ματθαίος το 1985 δημιούργησε την Παππάς Α.Ε μαζί με την συζηγό του Κωνσταντίνα Παππά.

Το 1992 μετά από επιστημονικες μελέτες  από ομάδα γιατρών,διαιτολόγων,χημικών και τεχνολόγων τροφίμων της εταιρείας μας,μας οδήγησε ύστερα από μακρόχρονες και επίμονες έρευνες,Στην δημιούργια του πρώτοποριακου μπισκότου παγκοσμίος DIET COOKIES.

Η εταιρεία διαγράφει έως  σήμερα μια σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο της παραγωγής αρτοσκευασμάτων.Η εταιρεία μεταφέρθηκε στις υπερσύγχρονες ιδιόκτιτες εγκάταστασεις το 2000 στην Νίκαια Αττικής .Με πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευεμένο προσωπικό,για την άριστη παραγωγή των προ΄ι΄όντων μας και εξασφαλίζουμε την έγκαιρη διανομή τους.

Το 2010 η 3η γενιά  Μηνάς Παππάς και Παναγιώτης Παππάς αναλαμβάνουν με πίστη και πάθος στην παράδοση εως σήμερα, και αυτό  αποτελεί τη γέφυρα μας με το παρελθόν και σηματοδοτεί το μέλλον μας.

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργούν 4 μονάδες παραγωγής:

-Μονάδα παραγωγής Βουτημάτων

-Μονάδα παραγωγής  Μπισκότων

-Μονάδα παραγωγής Πτί-φουρ

-Μονάδα παραγωγής Diet-cookies

-Ψυκτικοί θάλαμοι

-Τμήμα αποθήκευσης

-Τμήμα συσκευασιάς

Η εταιρεία Παππάς ΑΕ έχει πιστοποίηση ISO 9001 και HACCP.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 3 [200xX]
 
espa banner